Häng med på Vänerutmaningen!

27 augusti – 4 september 2016 är det Vänervecka i kommunerna runt Vänern. För att fira detta bjuder vi din skolklass på chansen att vinna ett deltagande i en vandringsutställning och en heldags besök av Vänermuseets experiment-husvagn, Hållbara Vänern.

 

TÄVLINGEN

Allt du behöver göra är att dela tre bilder på en växt, ett djur och en bild på vatten med förankring till Vänern. Ta bilderna och ladda upp på Instagram med hashtagg #Vanerveckan. Glöm inte att ange namnet på din skola, klass och kommun.

Kampanjperioden pågår mellan den 20 april och 4 september 2016. Endast låg- och mellanstadieskolor som ligger i kommuner runt Vänern kan delta.

PS. Passa även på att visa upp vårt fina Biosfärområde genom att tagga #Vanerkulle och #Biosfärområde

VINNARE

Vinner gör den mest spännande bilden inom varje område. Vinnaren utses av en jury från Vänermuseet, Naturskyddsföreningen i Lidköping och Biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle och kontaktas via Instagram. Beslutet kan inte överklagas.

ARRANGÖRER

Vänerutmaningen är ett samarbete mellan Biosfärområdet, Vänermuseet och Naturskyddsföreningen i Lidköping

 

Mer info om Vänerveckan hittar du på www.vanerveckan.se

Comments are closed.