Föreläsning med Jesper Caron

Jesper Caron- Effekter av medvetna val!
23 september kl 10:30-12:00 Aulan i Trädgårdens skola, MariestadQuirbach Photography

Jesper är en inspirerande och underhållande föredragshållare som kommer att prata om att våra ageranden ger starka effekter på vår omgivning och att våra personliga medvetna val kan hjälpa oss själva, varandra och även planeten. Att vi genom medvetna val kan välja att växla upp kraften – tillsammans!

Jesper Caron är specialiserad på humörträning, motivation, att hantera förändring och hur man skapar en arbetsmiljö där människor trivs och är sugna på att leverera resultat.

Inspirationsföreläsningen sker i samband med temaveckan ”Rätt att synas” och Kultur & skördefesten i Mariestad. Föreläsningens innehåll handlar om att se – och agera – för att skapa positiva möjligheter.

 

BILJETTER
Föreläsningen är gratis men förbokning av platser krävs. Föreläsningen riktar sig i första hand till näringslivet men finns platser kavar den 12 september så släpps de även till privatpersoner.

Du bokar din plats här: https://sv.surveymonkey.com/r/2V7WMQD

 

ARRANGÖRER
Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle tillsammans med näringslivet i Mariestad: Svetsbolaget, MannTek, Toyota Motortrend AB, Norlanders, ICA Oxen, Stenmarks Bygg Skaraborg AB, Krafthagen AB och John Hedins stiftelse .

 

Har du frågor, kontakta Sofia Guldbrand, sofia.guldbrand@vanerkulle.se, 0501- 39 31 96

Comments are closed.