Biosfär & näringslivet i Götene kommun

På vilka sätt kan hållbar utveckling och affärsnytta gå hand i hand?

Just nu pågår många möten mellan biosfär och olika företag i Götene kommun där vi tillsammans ser på den frågan, i förra veckan träffade vi tex ARLA som på flera olika sätt agerar medvetet och hållbart.

* Gör ni också hållbara satsningar i ert företag eller organisation?

* Kommunicerar ni detta tydligt med medarbetarna och kunderna?

* Vill ni vara med och visa och berätta om era goda hållbarhetsexempel och på så vis inspirera, bygga stolthet kring hållbarhetsaktiviteter och Unescos biosfärutnämning – kanske till och med utmana fler att agera för planetens och mänsklighetens bästa framtid?

 

Boka gärna in möte med Sofia Guldbrand hos oss för mer info:
sofia.guldbrand@vanerkulle.se
0501-39 31 96

Comments are closed.