Julklapp som gör skillnad för framtiden

Nu har du möjlighet att köpa gåvokort av Biosfärkontoret som stimulerar hållbar utveckling i vårt Biosfärområde. En perfekt julklapp till din personal eller till nära och kära!

julkort-2

HUR
Du väljer summan på gåva du vill ge bort från 200 kr. Ditt bidrag går oavkortat till Biosfärområdets GULLD-fond. Ta kontakt med Biosfärkontoret för att meddela hur många kort du vill beställa. Du har också möjlighet att välja om du vill ange summa på kortet samt lägga till en egen hälsning och logga.

Din gåva betalas in på Bankgiro: 315- 4044 eller Swish: 123 041 68 75

 

Om GULLD-fonden
Biosfärområdets GULLD-fond förvaltas av Biosfärområdets styrelse. Organisationer och enskilda, barn och ungdomar kan söka pengar ur fonden till projekt som gynnar ökad hållbarhet i vårt biosfärområde. Förkortningen GULLD står för Globala Utmaningar, Lokala Lösningar & Drivkrafter.
Syftet med fonden är att stimulera ett brett praktiskt engagemang bland de som bor och verkar i vårt biosfärområde.

 

Kontakt
Johanna Olsson
johanna.olsson@vanerkulle.se
0501-39 31 95

Comments are closed.