Smart Hållbarhet! För mig, oss, plånboken och planeten.

FÖRELÄSNING

Lyssna till konkreta och smarta tips om hur du kan stärka din ekonomi samtidigt som du bidrar till ökad hållbarhet för planeten. Som medlem i Biosfärområdet bjuder Nordea in till en föreläsning där du får ökad kunskap och inspiration om hur vi som bor och verkar i området med enkla medel kan påverka vår miljö och framtid.

TID & PLATS
Torsdag 27/4. Kaffe och smörgås 18.30. Föreläsning 19.00 – 20.30.
Trädgårdsskolans aula i Mariestad.

BOKNING AV PLATSER
Föreläsningen är gratis men anmälan krävs senast 24/4 här: https://sv.surveymonkey.com/r/Q3MWMWG
Bjud gärna med vänner och kollegor.

 

FÖRELÄSARE
Hur kan jag bidra till ökad hållbarhet, utifrån mina förutsättningar?
Sofia Guldbrand från Unescos Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle ger dig en tydlig bild av vad utnämningen innebär och visar på olika möjligheter som finns. Sofia är processledare med fokus på näringsliv och hållbar samhällsutveckling.

Hur väljer jag ansvarsfulla investeringar som tar hänsyn till miljön och vårt samhälle?
Camilla Bergström och Felix Nilsson från Nordea, berättar om hur Nordea jobbar med ansvarsfulla investeringar och ger dig flera konkreta exempel på hur dina val kring privat-ekonomin och/eller företagsekonomin kan bidra till en bättre framtid.
Felix är Advisor in Sustainable Finance och Camilla är Implementation Driver, Sustainable Finance.
Lyssna till konkreta och smarta tips om hur du kan stärka din ekonomi samtidigt som du bidrar till ökad hållbarhet för planeten. Som medlem i Biosfärområdet bjuder Nordea in till en föreläsning där du får ökad kunskap och inspiration om hur vi som bor och verkar i området med enkla medel kan påverka vår miljö och framtid.

 

felix

camilla

 

 

 

 

 

 

 

 

ARRANGÖRER:
Nordea bjuder in till föreläsningen i samarbete med Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle.

Ladda ner inbjudan här >>

 

VARMT VÄLKOMNA!

Comments are closed.