Smart hållbarhet! Förläsning med företaget Smiling

SMART HÅLLBARHET!
FRÅN UNIVERSITETSUPPSATS TILL INTERNATIONELLT BOLAG

 – Linnea och Joakim Söderling från The Smiling Group, Sveriges nästa tillväxtbolag, om vikten av schyssta villkor.

 

Biosfärområdet och Ica Hjertberg bjuder in till ett föredrag om hur en affärsmodell kring schyssta villkor kan skapas, paketeras och säljas in på landets ledande servicehandelskedjor. Om vikten av att ha, och kommunicera en unik story. Om att våga göra sin grej, kulturkrockar, bygga varumärke och ha sjukt kul!

 

TID & PLATS: Den 3 oktober kl 14:00 Röda Kvarn, Lidköping.
BOKNING AV PLATSER: Föreläsningen är gratis men förbokning av platser krävs. Du bokar via denna länk: https://sv.surveymonkey.com/r/GHWKXNH
ARRANGÖRER: Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle tillsammans med Ica Hjertberg och stöd av NBV.

VÄLKOMNA!

The Smiling Group grundades i december 2012 av Oscar Carlsson, Joakim Söderling, Johan Fors-hällen och Linnea Söderling. Tillsammans med externa finansiärer äger de bolaget. På fyra år har företaget lanserat 25 produkter och flerdubblar sin omsättning varje år. I juni 2013 vann företaget Venture Cups Sverigefinal och utnämndes till Sveriges nästa tillväxtföretag. 2016 fick man Livsmedelspriset för sin nytänkande affärsmodell & 2017 Icas entreprenörspris. De har också blivit listade bland Uppstickare, Supertalanger & Sveriges vassaste entreprenörer sedan starten.

 

Ladda ner inbjudan här >>

Comments are closed.