Är du under 25 år och brinner för hållbarhet?

Är du mellan 16-25 år, brinner för hållbarhet och vill veta mer om vad Unescos biosfärområden jobbar med?

Ansök då om att åka med till EuroMAB. En spännande konferens där personer från Europas och Nordamerikas biosfärområden möts i Dublin för att utbyta kunskap och erfarenheter. Konferensen innehåller workshops kring olika frågor och studiebesök i Dublins eget biosfärområde Dublin Bay Biosphere.

Konferensen hålls under den 2-5 april. Vi står för din resa, boende och konferensavgift. Mejla några rader senast den 21 februari till info@vanerkulle.se om varför just du vill åka med på konferensen. Utifrån inkomna motiveringar väljer vi ut två personer.

För frågor går det bra att kontakta Maria Gustavsson, maria.gustavsson@vanerkulle.se eller telefon 0501-755139.

Välkommen att höra av dig!

Mer info om konferensen finns på euromabdublin2019.ie 

Foto från konferensens hemsida euromabdublin2019.ie 

 

Comments are closed.