Nu kommer *Här finns liv till Götene

Välkommen till Sveriges kanske största och mest aktuella Kartspel – en vandringsutställning som i Götene invigs 7 mars med en kväll i klimatets, biosfärens och humorns tecken. Utställningen finns i Centrumhusets nedre plan till 28 mars.

Invigning kl.18.30 torsdagen den 7 mars följt av Staffan Lindbergs föreställning ”Moder Jord – för god för att kolsyra” i sessionssalen kl.19.00. ”Moder jord – för god att kolsyra” med Staffan Lindberg är en stå upp-föreläsning om klimat och konsumtion. Till dig som undrar hur allting ska gå, varför det blev som det blev, och vad vi ska göra nu. Med humor, sång och musik tar sig musikern, föreläsaren, författaren och koldioxidbantaren Staffan Lindberg an vår tids ödesfråga: klimatet. Vinnaren av Povel Ramels Karamelodiktpris levererar den senaste vetenskapen om klimatfrågan och våra konsumtionsmönster på ett underfundigt, engagerande och inspirerande sätt.

Biljetter till föreställningen: 50 kronor. Medborgarkontoret Götene 0511-38 60 01 Turistbyrån Lidköping 0510-200 20.

Om utställningen, se filmen:

Utställningen spelas med gratisappen *Här finns liv. Ladda ner appen redan nu och lär om Agenda2030, biosfärområdet och goda exempel inom hållbarhet!

 

Samarrangemang mellan Götene Kommun och Unescos Biosfär område Vänerskärgården med Kinnekulle.

 

Comments are closed.