Bli medlem

many hands raised to the blue sky (some motion blur)

 

Bli medlem i föreningen och stöd arbetet med hållbar utveckling!

Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle är en ideell förening och har bildats för att aktörer tillsammans ska kunna arbeta för en hållbar samhällsutveckling. Vill du också vara med? Då kan du bli medlem i föreningen. Medlemskapet är öppet för såväl företag, föreningar och organisationer som privatpersoner. Medlemsavgiften betalas per kalenderår. Du kan också välja att bli GULLD-medlem och är då med och bidrar till GULLD-fonden.

 

Medlemsavgift: 
Privatperson 100 kr/ år
Familj 250 kr/år
Förening/ företag/organisation 350 kr/år

Du kan betala via bankgiro eller Swish. Kom ihåg att ange namn och e-postadress samt postadress!

Bankgiro: 435-4668

Swish: 123 369 95 01

Ditt stöd som medlem betyder mycket – det visar att vi är många som tycker det är viktigt att satsa på hållbar samhällsutveckling, att vi är många som vill hjälpas åt att hitta lokala lösningar på globala utmaningar!

En del av intäkterna för medlemsavgiften går till vårt Biosfärstipendium som delas ut årligen i samband med Biosfärdagen. Stipendiet går till någon som på ett påtagligt positivt sätt varit med och bidragit till Biosfärområdets hållbara utveckling.

 

Bli GULLD-Medlem gulld-fonden-logo

För att bli GULLD-medlem betalar man 5000 kr eller valfri summa över. Dessa pengar går oavkortat till GULLD-fonden som stöttar lokala initiativ.
Läs mer om GULLD-fonden här >>

Du betalar till Biosfärområdets GULLD-fond till Bankgiro: 315- 4044 eller Swish: 123 041 68 75 

 

Biosfärområdets Organisationsnummer:
802447-2782

 

Välkommen som medlem du också!

 

Comments are closed.