Ge bort medlemskap i julklapp

Ge bort ett medlemskap i Biosfärområdet i Julklapp. En gåva som betyder mycket! Kontakta biosfärkontoret så skickar vi dig ett välkomstbrev som du kan överlämna till den nya medlemmen!

Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle är en ideell förening och har bildats för att aktörer tillsammans ska kunna arbeta för en hållbar samhällsutveckling. Då du väljer att ge bort ett medlemskap är du med och sprider kunskap om hållbarhet och bygger stolthet för vårt och Unescos Biosfärområde.

Att visa sitt stöd som medlem betyder mycket – det visar att vi är många som tycker det är viktigt att satsa på hållbar samhällsutveckling, att vi är många som vill hjälpas åt att hitta lokala lösningar på globala utmaningar! En del av intäkterna för medlemsavgiften går dessutom till vårt Biosfärstipendium som delas ut årligen i samband med Biosfärdagen. Stipendiet går till någon som på ett påtagligt positivt sätt varit med och bidragit till Biosfärområdets hållbara utveckling.

Medlemsavgift:
Privatperson 100 kr/ år
Familj 250 kr/år
Förening/ företag/organisation 350 kr/år

Du kan betala via bankgiro 435-4668 eller Swish 123 369 95 01. Kom ihåg att ange namn och e-postadress samt postadress för den medlemskapet gäller.

Kontakt:
Johanna Olsson
johanna.olsson@vanerkulle.se
0501-39 31 95

 

VI ÖNSKAR DIG EN GOD JUL!

 

 

 

 

Scroll to top